Лайм

Схилила коліно: Емілія Кларк розповіла про незручну зустріч із принцом Вільямом

Матері Драконів теж довелося дотримуватися королівського етикету

Емілія Кларк, яка зіграла Дейенеріс Таргаріен в серіалі "Гра престолів", звикла, що перед її персонажем все схиляють коліно. Але в реальному житті британська актриса зіткнулася з ситуацією, коли їй самій довелося слідувати складному придворному етикету на догоду чинним монархам.

В інтерв'ю Vanity Fair 33-річна Кларк розповіла, як в 2018 році зустрілася з принцом Вільямом в Кенсингтонському палаці на врученні благодійної премії Centrepoint Awards. Коли її запитали, пропонувала вона герцогу Кембріджському схилити коліно, актриса відповіла: "Ні, але мене попросили це зробити".

"Ви повинні робити всі ці речі, ви не можете повертатися до нього спиною, ви повинні бути ввічливою, ви повинні називати його титул, - Королівська Високість чи щось в цьому роді, - сказала Емілія. - Було непросто, але мені довелося. Не думаю, що він коли-небудь дивився мій серіал".

Однак Емілія помилилася! У 2017 році Вільям та його дружина Кейт Міддлтон підтвердили в інтерв'ю BBC Radio 1, що вони дійсно були шанувальниками "Гри престолів", а герцог сказав, що шоу "варто подивитися".

  • Емілія Кларк вперше розповіла справжню історію кіноляпу з чашкою кави в "Грі престолів". Раніше автори серіалу стверджували, що в кадрі залишилася саме її чашка.
  • Якщо ви скучили за Кхалом Дрого, подивіться, як убрався на Хеллоуїн виконавець його ролі Джейсон Момоа. На шоу Еллен Дедженерес він з'явився в костюмі свого давнього кумира.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях