RU  UA

Зірки

Мати Брітні Спірс причетна до смерті підлітка? Про що понад 40 років мовчить родина знаменитості

Мати загиблої дитини називає інцидент нещасним випадком

Мати поп-діви Брітні Спірс причетна до смерті підлітка, пише американський таблоїд Radar Online. У 1975 році, перебуваючи за кермом автомобіля, Лінн Спірс збила 12-річного хлопчика, який перетинав проїжджу частину на велосипеді у своєму містечку Кентвуд (штат Луїзіана). Травми, отримані дитиною, виявилися несумісними з життям.

На момент інциденту Лінн Спірс було 20 років. Сьогодні про аварію мало що відомо, так як сама жінка відмовляється говорити на цю тему. У свою чергу, з журналістами час від часу спілкуються рідні підлітка, які стверджують, що за 40 з гаком років жінка жодного разу не зв'язалася з родиною загиблого.

Як пише джерело, звинувачень Лінн Спірс так і не пред'явили. Чергові спроби зв'язатися з матір'ю знаменитості виявилися безуспішними, а ось мама хлопчика, 78-річна Івонн Вінтерс, в бесіді з журналістами назвала подію "нещасним випадком".

"Це був нещасний випадок. Жахлива ситуація, але це був нещасний випадок, а вони можуть трапитися з ким завгодно", - зазначила вона. Проте, жінка не стала приховувати, що чекала зворотного зв'язку, але Лінн Спірс ніколи навіть не намагалася зв'язатися з родиною.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Певица Светлана Лобода представила новый сингл с текстом, основанным на личных переживаниях