Лайм

Ліки впливають на вагу: співачка Селена Гомес відповіла на образи в соцмережах

У співачки багато проблем зі здоров'ям, але хейтерів це не зупиняє

У вересні 2017 року Селена Гомес оголосила в Instagram, що їй зробили пересадку нирки через ускладнення, що викликав вовчак. У недавньому інтерв'ю для подкасту Ракель Стівенс 27-річна співачка відверто розповіла про те, як зіткнулася з коливаннями ваги і негативними коментарями про своє тіло в соціальних мережах.

"У мене вовчак, проблеми з нирками і високий тиск. У мене багато проблем зі здоров'ям, і саме в цей час я почала помічати більше нісенітниці з приводу свого тіла", - каже співачка.

За словами Гомес, вовчак та ліки, які вона приймає, постійно впливають на її вагу.

"Це ліки, які я повинна приймати все життя, - пояснює співачка. - Але я дійсно помітила, що люди почали нападати на мене через це. Але це тільки моя правда. Я змінююся. Це залежить від того, що відбувається в моєму житті".

Зірка зізнається, що образливі коментарі чимало псували їй настрій, але зараз вона щаслива "жити своїм життям" і більше не витрачає багато часу на роздуми про соціальні мережі.

"Я не хочу показувати себе всім і чути, що вони говорять про це", - сказала вона.

  • Серед людей, які критикували зовнішність Гомес в соцмережах, опинився відомий дизайнер Стефано Габбано. Він відкрито назвав дівчину непривабливою.
  • Раніше Селена Гомес поділилася сумною історією про родичів-мігрантів. Сім'я співачки нелегально перебралася з Мексики в США в 1970-х роках.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях