Лайм

Дівчина Леонардо ДіКапріо прокоментувала їхню 23-річну різницю у віці

Каміла Морроне запевняє, що в Голлівуді цим нікого не здивуєш

22-річна Каміла Морроне в інтерв'ю Los Angeles Times розповіла про свої стосунки з 45-річним Леонардо ДіКапріо, вперше прокоментувавши їхню велику різницю у віці.

Морроне, яка нещодавно дебютувала в незалежному фільмі "Міккі і ведмідь", запевняє, що 23-річний розрив у віці її не турбує.

"І в Голлівуді, і в світовій історії так багато стосунків, де люди мають великі вікові відмінності. Я просто думаю, що будь-хто повинен мати можливість зустрічатися з тими, з ким хоче зустрічатися", - сказала вона.

Актриса і модель чудово розуміє, чому люди зацікавлені в її відносинах з ДіКапріо.

"Мені, ймовірно, теж було б це цікаво, - зізналася вона, але заявила, що мріє отримати визнання за свою роботу і талант. - Тепер, коли люди дивляться фільм, я поступово знаходжу ідентичність за межами цих [відносин]. Це пригнічує, тому що крім того, з ким ти зустрічаєшся, завжди повинна бути особистість. Я розумію цю асоціацію [з ДіКапріо], але впевнена, що вона зникне, стане менше обговорюватися".

Леонардо ДіКапріо і Камілу Морроне вперше помітили разом в січні 2018 року. Джерело розповіло виданню People, що стосовно нової пасії актор налаштований серйозніше, ніж будь-коли.

"Вони здаються досить серйозними, - сказало джерело. - Це безумовно не випадкові стосунки. Каміла проводить багато часу в його будинку".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях