Лайм

MARUV нарядила репершу Alyona Аlyona в латекс для спільного фото

Співачки блиснули фігурами в латексних комбінезонах

Українські співачки MARUV та Alyona Аlyona здивували фанів спільним знімком, на якому обидві зображені в чорних латексних комбінезонах.

Відповідний кадр знаменитості опублікували на своїх сторінках в Instagram. Ця фотографія стала відсиланням до постеру фільму "Ангели Чарлі", українську версію якого дівчата назвали "Ангели & Карлі".

Компанію співачкам склав актор маленького росту Сергій Лехкобіт, якого фанати MARUV могли бачити в кліпах співачки.

"Це пушка", "Супер", "Ржу не можу", "Постер для комедії крутий", "Ангели на максималках", "Прикольно", "Ха-ха-ха! Вогонь!", - сміються шанувальники артисток в коментарях.

Прокоментували фото й колеги MARUV і Alyona Аlyona по шоу-бізнесу: телеведучий Володимир Остапчук, хітмейкер Monatik, виконавець Ivan NAVI і співачка Мішель Андраде.

  • Раніше українська виконавиця MARUV похвалилася фанам успіхами в Європі - в ніч на 4 листопада співачка отримала в Іспанії нагороду MTV Europe Music Awards. Що правда, в категорії "Кращий російський виконавець".
  • Пізніше MARUV поскаржилася на "перекручування фактів" і пояснювалася за премію Best Russian Act. Співачка заявила, що ця номінація "не прив'язана до країни або до громадянства".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях