Лайм

Знамениті окуляри Джона Леннона пішли з молотка за кругленьку суму

Ці окуляри стали невід'ємною частиною іміджу музиканта

Круглі окуляри, нерозривно пов'язані з образом одного із засновників гурту The Beatles Джона Леннона, були продані на аукціоні за значну суму - покупець виклав за них 137,5 тис. фунтів (близько 183 тис. доларів).

Про це сказано на сайті аукціонного дому Sotheby's. Відзначається, що угода відбулася 13 грудня. Хто став власником лота - не повідомляється.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Sotheby's (@sothebys)

На продаж окуляри музиканта виставив Алан Херринг - колишній водій барабанщика The Beatles Рінго Старра. За його словами, аксесуар Джона дістався йому в 1968 році - музикант залишив їх на задньому сидінні авто. Херринг зауважив, що одна лінза від'єдналася від оправи і запропонував полагодити окуляри, але Леннон сказав, що не варто, адже вони йому потрібні тільки "для образу".

Водій не став ремонтувати аксесуар і залишив його у себе в такому вигляді, в якому подарував йому мизикант.

  • Різдвяні листівки Єлизавети II виставлені на аукціон. Тепер у шанувальників є унікальна можливість побачити молоду королеву, її чоловіка і дітей.
  • Раніше в мережі представили список зі ста кращих пісень в історії людства. Найкращою визнана композиція Yesterday, яку виконав легендарний британський гурт The Beatles.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях