Лайм

Єдина дочка Кузьми Скрябіна вийшла заміж: як виглядає щаслива наречена

Марія-Барбара виросла справжньою красунею!

Дочка легендарного українського музиканта Андрія Кузьменка, більш відомого як Кузьма Скрябін, Марія-Барбара вийшла заміж.

Про це на своїй сторінці в Instagram повідомив близький друг покійного Кузьми, соліст гурту DZIDZIO Михайло Хома, який прийшов особисто привітати молодят. Радісна подія відбулася в п'ятницю, 20 грудня.

"Друзі, я сьогодні прийшов привітати з Днем весілля двох прекрасних молодих людей: Барбару і Віктора! Бася - єдина дочка Кузьми, а він сьогодні разом з нами тішиться, святкує та радіє за свою дитину, за таку гарну нову сім'ю, за всі ті роки, які вони мають прожити в коханні, щасті та багатстві. Многая літа молодій парі", - написав Дзідзьо.

Марія-Барбара - єдина спадкоємиця Кузьми. Зараз дівчині 22 роки і вона є студенткою Національного медичного університету імені О. О. Богомольця.

Нагадаємо, Андрій Кузьменко загинув в ДТП 2 лютого 2015 року. Автомобіль, за кермом якого знаходився музикант, зіткнувся з молоковозом. Кузьма помер на місці.

  • На київській "Площі зірок" у ТРЦ "Гулівер" з'явилася нова табличка - пам'яті Кузьми Скрябіна. На відкритті зірки була присутня вдова Андрія Кузьменка, засновниця Фонду ім. Кузьми Скрябіна Світлана Бабійчук та його дочка.
  • Раніше українська співачка Наталія Могилевська випустила зворушливу пісню Personal Jesus, яку присвятила покійному Кузьмі Скрябіну.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях