Лайм

У мережі обговорюють різке схуднення Адель: як співачка скинула більше 20 кг

Шанувальникам кортить дізнатися секрет схуднення 31-річної співачки

Схуднення Адель викликало в мережі справжній фурор: відома пишними формами співачка схудла більш ніж на 20 кг. Після публікації вражаючих фото Адель на пляжі зарубіжні ЗМІ і шанувальники будують теорії про те, як їй вдалося домогтися таких змін у зовнішності. theLime зібрали найпопулярніші з них.

Співачка Адель до і після схуднення

Видання New York Post пише, що Адель схудла завдяки заняттям з особистим тренером і британській дієті SirtFood. Цей план харчування включає продукти, що регулюють обмін речовин: капусту, оливкову олію, гречку, чай матча, чорницю і рукколу. Також дієта SirtFood допускає червоне вино, каву і чорний шоколад. Передбачається, що ці продукти стимулюють ріст м'язів і активують ген, що імітує ефект дієти і фізичних вправ. При цьому американський дієтолог Грейс Фельдберг з Клініки Мейо попереджає, що результати, подібні Адель, побачать не всі охочі.

Фото похудевшей Адель на пляжі викликали фурор в мережі

Таблоїд The Sun поговорив про схуднення Адель з фітнес-інструктором Камілою Гудіс, яка тренувала подругу співачки і дружину Роббі Вільямса Айду Філд. Тренер розповіла, що Адель ненавидить фізичні вправи, і своєю стрункістю зобов'язана дієті.

"Я не вірю, що їй дуже подобалися фізичні вправи, але вона змінила свій спосіб життя. Даю 90%, що вона сиділа на дієті, - сказала Гудіс. - Мова йде про здорову збалансовану дієту, споживання меншої кількості калорій і більших витратах енергії. Відмова від обробленої їжі, цукру, газованих напоїв і фізичні вправи, такі як кардіо і силові тренування, змінять організм людини".

Адель до схуднення

Видання The Teleraph припустило, що Адель вдалося скинути більше 20 кг завдяки гіпнотерапії. Раніше співачка працювала з гіпнотерапевтом Сьюзен Хепберн, щоб позбутися страху сцени. Хепберн пов'язують з багатьма знаменитостями, але сама вона не зізнається, з ким працює. Коли її запитали, чи зустрічалася вона нещодавно з Адель, жінка відмовилася від коментарів. При цьому Хепберн підтверджує, що її поєднання психотерапії та гіпнотерапії допомогло багатьом клієнтам скинути зайву вагу.

"Це не дієта, - підкреслює вона. - Я змінюю мислення [моїх клієнтів], щоб підвищити їхню впевненість і почуття власної гідності. Вони просто втрачають емоційний діру, яка змушує їх постійно думати про їжу".

Хепберн також вчить своїх клієнтів розглядати вправи як невід'ємну частину життя, а не як додатковий елемент. Вона просить їх представляти себе такими, якими вони хочуть бути.

"Я прошу їх побачити себе перед дзеркалом, побачити їхню тонку талію, плоский, пружний живіт. Я кажу їм, що все їхнє тіло в тонусі, - худе, сильне і здорове", - говорить гіпнотерапевт.

Адель після схуднення в 2020 році

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Адель

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях