Лайм

Надя Дорофєєва показала, як засмагає топлес - Потап не втратив можливості потролити співачку

Солістка гурту "Время и Стекло" проводить відпустку в Домінікані

Солістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва поділилася новим знімком з відпочинку в Домінікані. Цього разу співачка без тіні збентеження показала, як засмагає топлес.

На особистій сторінці в Instagram Дорофєєва опублікувала фото, на якому зображена без бюстгальтера під сонцем. Оголені груди виконавиця прикрила книгою. Випередивши підписників-моралістів підопічної, продюсер Потап потролив її в коментарях.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

"Будь впевнений у своїх силах і не дозволяй сумнівам заважати тобі рухатися вперед", - написала під знімком Дорофєєва, акцентуючи увагу на книзі, яку взяла з собою у відпустку.

А поки під постом співачки набиралися перші реакції її фоловерів, прокоментувати пост поспішив Потап: "Ти б ще вся гола роздяглася, скоро в порнусі треба зніматися буде, чого ви вчите дітей, а Дантесу подобатися що його дружина п..... ка? (пєвічка)"- посміявся продюсер.

Слідом за Потапом фото оцінили його дружина Настя Каменських і модель Даша Астаф'єва. В цілому ж пост Дорофеєвої лише за першу годину зібрав понад 160 тис. лайків і сотні коментарів, у яких фоловерів співачки обговорюють її фігуру, а також всі "за" та "проти" публікації подібних фотографій у соцмережах.

  • Раніше Надя Дорофєєва показала свою колекцію пляжних нарядів. Ось 5 купальників виконавиці, які вона прихопила з собою на відпочинок до Домінікани.
  • Відпочивають в ці дні і Потап з Настею Каменських. Зимову відпустку пара вирішила провести в Мексиці, звідки регулярно ділиться яскравими знімками. На нових фотографіях зіркової пари видно, що подружжя не тільки ніжаться на пляжі, але й активно займається спортом.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях