Лайм

Кім Кардаш1ян пояснила дивні імена своїх чотирьох дітей

Норт (Північ), Сейнт (Святий), Чикаго і Саам (Псалом) - незвичайні імена, як не крути

У шлюбі з Каньє Вестом Кім Кардаш’ян виховує чотирьох дітей - 6-річну Норт, 4-річного Сейнта, 2-річну Чикаго і однорічного Саама. На відео, опублікованому на YouTube-каналі її сестри Кайлі Дженнер зірка реаліті-шоу і бізнесвумен пояснила, як обирала для них настільки химерні імена.

За словами Кім, назвати старшу дочку Норт (в перекладі з англійської - Північ) їй допоміг жарт телеведучого Джея Лено. Виступаючи на The Tonight Show той сказав, що первістка сім'ї Кардашьян-Уест назвуть Норт.

"Щоб назвати Норт, мені треба було 4-5 днів. Я обрала ім'я завдяки Джею Лено, який запропонував його жартома. Я говорила: "Нізащо, я ніколи не назву так свою доньку". Але всі почали підходити до мене і говорити: "Це таке класне ім'я, ти повинна подумати про це". Діти дійсно становляться схожими на те ім'я, яким ви їх назвете, - сказала Кім, зазначивши, що "північне" ім'я дійсно відповідає характеру її дочки.

Ім'я Сейнт (Святий) для першого сина пари запропонував Каньє Вест, відомий своєю завзятою релігійністю, ім'я Чикаго подружжя обмірковувало близько двох тижнів, а назвати молодшого хлопчика Саам допомогла Кайлі Дженнер. Слово Саам на івриті означає "псалом" або "пісня".

  • Раніше Кім Кардаш’ян розповіла, чому звернулася до сурогатного материнства. Після народження другої дитини лікарі відмовили зірку від повторної вагітності.
  • Кім Кардаш’ян показала вміст величезного холодильника. Напередодні цього фанати звинуватили її в тому, що вона морить дітей голодом, і вона довела, що це не так.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях