Лайм

Брата співачки Нікі Мінаж посадили на 25 років за згвалтування дитини

Чоловік стверджує, що звинувачення сфабриковані заради вимагання

Старшого брата американської співачки Нікі Мінаж Джелані Мараджа засудили до 25 років в'язниці за неодноразове згвалтування своєї 11-річної пасербиці, пише видання Page Six.

Вирок винесли через 2 роки після того, як Мараджа офіційно визнали винним. Повідомляється, що сексуальне насильство почалося в 2015 році, коли його пасербиці було всього 11 років. Звинувачення у цій справі чоловік отримав ще в 2016 році, але до цих пір наполягав на своїй невинності і боровся за скасування вироку. За словами Мараджа, історію вигадали, щоб отримати від його знаменитої сестри $ 25 млн.

Нікі Мінаж не було в суді під час винесення вироку, але адвокат її брата вголос зачитав листа зірки трирічної давності. У ньому співачка описує Джелані Мараджа як найбільш терплячого, ніжного, щирого і самовідданого чоловіка, якого вона знає.

Сам Марадж під час слухання благав про більш м'який вирок, хоча винним себе не визнав.

"Я хотів би вибачитися за біль, який я заподіяв. У мене були великі проблеми з алкоголем", - сказав він суду.

Після винесення вироку адвокат Мараджа заявив, що його клієнт має намір подати апеляцію. Попередню спробу оскаржити рішення суду відхилили.

  • Нещодавно Нікі Мінаж вийшла заміж за свого коханого, музиканта Кеннета Петті. Обранець зірки має кримінальне минуле - він є засудженим секс-злочинцем.
  • Колишня дівчина Джастіна Бібера зробила несподіване зізнання. Співачка Селена Гомес стверджує, що у відносинах з поп-зіркою була жертвою емоційного насильства.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях