Лайм

Діаманти, євро та рублі: стало відомо, що знаходилося у викраденій сумці MARUV

Всього прикрас на суму 2 372 754 гривні

У сумці української співачки MARUV (Анни Корсун), яку викрали з автомобіля артистки, знаходилися гроші і прикраси на суму понад два мільйони гривень.

Про це стало відомо "КП" в Україні" . Відзначається, що в "чорній сумці під крокодила" були банкноти різних валют, а саме - 4 тисячі євро, 2 тисячі доларів, 5 тисяч рублів, 2 тисячі албанських леків, 2 тисячі дирхамів (валюта ОАЕ), 200 гривень, а також банківські картки.

З ювелірних прикрас - сережки, перстень з каменем, перстень з дрібними камінчиками, великий перстень, прикрашений дрібними діамантами. У сумці також знаходилася і брендова біжутерія. Всього було вкрадено прикрас на суму 2 372 754 гривні.

Нагадаємо, що автомобіль MARUV зламали в центрі Києва 11 січня. Через кілька днів поліцейські затримали злодія. Відомо, що крадіжку скоїв громадянин Грузії, 1979 року народження, зараз він знаходиться під вартою.

Суд визначив заставу для виходу з-під варти в розмірі 630 тисяч гривень, поки що ввона внесена не була. Зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

"Ура! Знайшли людину, яка мене пограбувала і знайшли частину моїх речей. Я навіть не вірила, що це станеться, але завдяки нашим правоохоронним органам ця людина була знайдена. Дякую поліції за те, що повернули мені відчуття безпеки. Сподіваюся, що документи та інші важливі для мене речі знайдуться", - поділилася емоціями Корсун в своєму Instagram.

  • Зараз MARUV разом з чоловіком Олександром відпочиває на Балі. Кілька знімків з відпустки виконавиця опублікувала на особистій сторінці в Instagram.
  • Український співак, переможець першого сезону вокального шоу "Голос країни" Іван Ганзера та його дружина Ольга потрапили в ДТП. Аварія сталася по дорозі на концерт в Полтаву. Подружжя викликали поліцію, але на місце аварії так ніхто і не приїхав.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: MARUV

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях