Лайм

Дочка Алли Пугачової зламала ногу і розповіла про тижні в муках

У найближчі шість тижнів співачка Крістіна Орбакайте не зможе стати на ногу

Російська співачка Крістіна Орбакайте, 48-річна дочка примадонни Алли Пугачової, поділилася з шанувальниками мало втішною новиною - вона зламала ногу і тепер готується до кількох тижнів реабілітації.

Про це Орбакайте розповіла на особистій сторінці в Instagram, приклавши до свого посту фотографію травмованої ноги. За яких обставин співачка отримала травму, не відомо. За її словами, так почалася її підготовка до нової концертної програми.

Фото: instagram.com/orbakaite_k

"Перелом щиколотки. Не можна наступати на ногу мінімум шість тижнів", - написала дочка Пугачової. При цьому також згадала, що з огляду на отриману травму змушена відкладати концерти, заплановані на лютий цього року.

У своєму пості співачка також підкреслила, що сподівається на розуміння і підтримку своїх шанувальників.

  • Нагадаємо, Крістіна Орбакайте стала першою дитиною примадонни Алли Пугачової. Сьогодні, будучи дружиною пародиста Максима Галкіна, артистка також виховує 6-річних двійнят Лізу та Гаррі.
  • Читайте також на theLime, як Алла Пугачова спробувала зробити зухвале селфі "качечкою". В результаті 70-річна артистка лише змусила фанів знову сперечатися через її зовнішність.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях