Лайм

Помер британський актор, який знімався в "Зоряних війнах": причина смерті

В останні роки він боровся з онкологією

На 82-му році життя помер британський актор Алан Харріс, найбільш відомий ролями в "Зоряних війнах". Він помер через рак легенів. Хворобу акторові діагностували в 2018 році.

Про смерть Харріса виданню Syfy Wire повідомив менеджер актора Закері Макгінніс. Він зазначив, що Алан "любив життя і жив кожен день на повну".

Інформацію про смерть актора підтвердило співтовариство Imperial Signings в Facebook. Автори поста відзначили, що незважаючи на важку недугу, Харріс продовжував ходити на всі фан-зустрічі і радувати шанувальників. У коментарях фани висловлюють співчуття і діляться знімками з актором.

Алан Харріс знімався в трьох епізодах "Зоряних воєн", в тому числі, в "Епізод V: Імперія завдає удару у відповідь". Там він виконав роль мисливця за головами з раси рептилій, ворога Хана Сола - Босска. В іншій частині трилогії Харріс грав штурмовика.

Алан також знімався в таких фільмах, як "Сяйво", "Заводний апельсин" і серіалі "Доктор Хто". Перед тим як побудувати кар'єру актора, Харріс працював моделлю.

  • Раніше в США пішов з життя знаменитий актор Пітер Мейхью. Виконавець однієї з головних ролей в "Зоряних війнах" помер у себе вдома.
  • У віці 77 років в Лондоні помер легендарний британський комік Террі Джонс, один із засновників комедійної трупи "Монті Пайтон".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях