Лайм

Памела Андерсон пішла від чоловіка через 12 днів після весілля

П'ятий шлюб зірки Playboy виявився дуже коротким

Шлюб Памели Андерсон і 74-річного кінопродюсера Джона Пітерса протримався менше двох тижнів. 52-річна зірка "Рятувальників Малібу" оголосила про розставання з п'ятим чоловіком через 12 днів після таємного одруження, пише The Hollywood Reporter.

"Ми були б дуже вдячні вам за підтримку, оскільки нам потрібен якийсь час, щоб переоцінити, чого ми хочемо від життя і один від одного, - заявила зірка. - Життя - це подорож, а любов - це процес. Маючи на увазі цю універсальну правду, ми взаємно вирішили відкласти оформлення нашого свідоцтва про шлюб і повірити в цей процес. Дякую за повагу до нашого приватного життя".

У своєму Instagram Памела опублікувала кілька фотографій з красномовними цитатами Гайто Газданова і Альберта Ейнштейна.

"Кожен роман - спроба перешкодити долі; це наївна ілюзія короткого безсмертя, - написала вона. - Любов це ризик... Безумство - завжди робити одне і те ж, чекаючи різних результатів".

Джерело, близьке до актриси, каже, що після весільної церемонії 20 січня пара ще не оформила шлюб юридично. З огляду на гучні заяви Андерсон і Пітерса в ЗМІ, їхній розрив став великою несподіванкою.

"Памела ніколи не бачила свого повного потенціалу. Їй ще належить засяяти по-справжньому. В ній є набагато більше, ніж здається на перший погляд, інакше я б не полюбив її так сильно, - говорив 74-річний наречений. - Всюди красиві дівчата. Я міг би обирати, але - протягом 35 років я хотів тільки Памелу. Вона робить мене диким - в хорошому сенсі. Вона надихає мене. Я захищаю її і ставлюся до неї так, як вона того заслуговує".

Сама Андерсон своє весілля з продюсером коментувала віршами:

"Він був там весь час.

Ніколи не підводив мене -

Тепер я готова

І він теж готовий".

Джон Пітерс і Памела Андерсон вперше зустрілися в середині 80-х в особняку Playboy. Він був продюсером фільмів "Танець-спалах", "Іствікські відьми", "Бетмен" і "Бетмен повертається". Андерсон в той час щойно переїхала в Лос-Анджелес з Канади і стала затребуваною моделлю Playboy.

  • Син Памели Андерсон і Томмі Лі відреагував на таємне весілля своєї матері з 74-річним продюсером. Схоже, юнак був дуже радий новому статусу мами.
  • Дивіться також на theLime, як Памела Андерсон в купальнику знялась у відвертій фотосесії для чоловічого журналу. Схоже, в свої 52 актриса не збирається прощатися зі статусом секс-символу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях