Лайм

Доводиться жити на дві країни: Наталя Могилевська розповіла про стосунки зі своїм коханим

Співачка відверто розповіла про особисте життя

Наталя Могилевська не приховує, що закохана, проте розкривати особистість свого обранця поки не поспішає. Але днями співачка порушила мовчання і розповіла кілька фактів про свого коханого.

Так, в інтерв'ю Каті Осадчій для "Світського життя" артистка зізналася, що її коханий чоловік працює викладачем і живе в іншій країні. Правда, в якій саме - Наталя не уточнила.

"Мені дійсно доводиться зараз жити на дві країни. У нього там все життя. Він викладач, він працює ще. А у мене - тут, тому що моє життя пов'язане з цією країною. Як ми будемо це вирішувати, я не знаю", - розповіла Могилевська.

Нагадаємо, у Наталії Могилевської було два шлюби. Перший раз співачка вийшла заміж в 2004 році за бізнесмена Дмитра Чалого. Через півроку подружжя розлучилося. З другим чоловіком Єгором Долініним, теж великим підприємцем, Наталя прожила п'ять років.

Після невдалих стосунків, Могилевська повністю занурилася в роботу. Пробувала себе в різних амплуа: співачка, продюсер, телеведуча, письменниця. Особисте життя ж відкладала на потім. Зараз Наталя знову впустила кохання в своє життя, і зізнається, що дуже щаслива.

  • Наталя Могилевська також зізналася, що готова до важливого для кожної жінки кроку - стати матір'ю . Але чи буде це усиновлення або 44-річна співачка зважитися народити - поки не відомо.
  • Також дивіться на theLime кліп Наталії Могилевської на пісню "Покохала". За сюжетом відеоряду, співачку оточують різні чоловіки, з яких вона в підсумку вибирає одного.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях