Лайм

Переможниця Євробачення випустила іронічний кліп - він про абсурд сучасної культури їжі

Нетта Барзілай представила нове відео з елементами троллінгу

Епатажна ізраїльська співачка, переможниця пісенного конкурсу Євробачення-2018 Нетта Барзілай презентувала кліп на пісню Ricki Lake, яким шле своє "любовне послання" американській культурі.

Прем'єра відео відбулася а п'ятницю, 7 лютого, на YouTube-каналі виконавиці. На створення пісні співачку надихнуло "Шоу Рікі Лейк", яке Нетта любила дивитися в підлітковому віці.

"Я дивилася "Шоу Рікі Лейк" і була зачарована усіма тими барвистими персонажами, яких вона показувала в своєму шоу. Це був погляд на Америку - як на кращу, так і на гіршу з її сторін. Як і гості Ріки, ми всі прагнемо порад, швидких рішень і простих лайфхаків, які зробили б нас щасливими і зняли б смуток. Нова куртка, новий ніс, щаслива їжа або зменшення целюліту", - говорить Нетта.

"Ricki Lake - як пісня, так і людина - це про те, щоб бути щасливим, слухатися своєї інтуїції замість правил суспільства і танцювати під власний ритм. Для мене Рікі Лейк завжди була тією, чиї, здавалося б, недоліки полюбила Америка. Ця пісня і відео - моя безглузда, брудна і сальна повага їй", - зазначила співачка.

  • Раніше Нетта Барзілай презентувала кліп на пісню Bassa Sababa, зйомки якого проходили в Києві. У кадрі показані Дарницький міст, внутрішні приміщення бібліотеки імені Вернадського і один зі спальних районів столиці.
  • У п'ятницю, 7 лютого, українська співачка Джамала презентувала кліп на пісню "Жалі", записану спільно з хіп-хоп-виконавцею alyona alyona.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях