Лайм

Маленький Горбунов: Катя Осадча показала миле фото сина

Знімок зроблений зі спини, оскільки зіркові батьки ще не готові показувати публіці обличчя малюка

Українська телеведуча Катя Осадча поділилася в Instargam милою фотографією сина Івана, якому цього місяця виповниться три роки. На знімку хлопчик позує біля вікна, стоячи спиною до камери.

"Коли слово "сніг", нарешті перейшло з фантазій в реальність", - підписала вона публікацію. І хоча фото традиційно зроблено зі спини, шанувальники прийшли до висновку, що малюк схожий на свого зіркового батька - Юрія Горбунова.

Фото: instagram.com/kosadcha

"Фігурою в батька! Як то кажуть, гени це святе", "Фігура татова", "Копія тато, навіть ззаду", "Такий великий вже", "Просто Юра в дитинстві", "Маленький Горбунов", "Він навіть коли стоїть, то ззаду схожий на тата", "Як подивитися відразу видно маленький Горбунов", - пишуть фанати зіркової пари.

Нагадаємо, малюк з'явився на світ 18 лютого 2017 року. Для Осадчої Іван став другою дитиною, а для Горбунова - первістком. У телеведучої є старший син Ілля від бізнесмена і народного депутата Олега Поліщука.

Фото: instagram.com/kosadcha

  • Телеведучі Юрій Горбунов та Катя Осадча відсвяткували "шкіряне весілля" - їхньому шлюбу виповнилося три роки. Пара, яка не втомлюється радувати фанатів романтичними фото і зізнаннями, традиційно привітала один одного в Instagram.
  • Раніше Горбунов удостоївся почесної нагороди "Папа року". Своїм досягненням ведучий похвалився в своєму Instagram. Як зазначив Юрій, ця перемога йому дісталася завдяки його дружині.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях