Лайм

Ірина Білик зворушливо привітала чоловіка з днем народження - і все б добре, якби не фотошоп

Чоловік виконавиці святкує свій 47-ий день народження

Продюсер Аслан Ахмадов, чоловік української співачки Ірини Білик, святкує 12 лютого свій 47-ий день народження. У зв'язку з цим на особистій сторінці артистки в Інстаграм з'явився тематичний пост - спільне фото подружжя і кілька рядків від душі. І все б нічого, якби автор цього фото не загрався з ретушшю.

"Сонечко моє!!! Наше!!! Всіх, хто тебе знає і любить, як Талант і Особистість! Готуючись до свого нового шоу, де ти виступаєш як режисер програми... я закохалася в тебе знову... Таких, як ти немає і не буде!!" - написала під знімком артистка. На фото Ірина Білик дбайливо торкається тіла чоловіка, але впізнати виконавицю можна не відразу.

На кількість ефектів звернули увагу і фоловери Білик. Співачку закликали не псувати свою справжню зовнішність штучними фільтрами: "Навіщо стільки ретуші? Ви ж і так добре виглядаєте. Такі пластикові обличчя і руки. Не робіть цього з собою", - зазначили в одному з коментарів під знімком.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов одружилися у 2015 році. Тоді ж у пари народився син Табріз, якого виносила сурогатна матір. У своїх інтерв'ю виконавиця неодноразово зізнавалася, що з чоловіком проводить дуже мало часу. Як відомо, Ірина живе в Києві, а Аслан - в Москві.

Фото: instagram.com/bilyk_iryna

  • Раніше Ірина Білик отримала раптову пропозицію руки і серця від свого колишнього чоловіка, шоумена Дмитра Коляденка. На цей крок танцюрист зважився в ході ювілейної церемонії Miss Blonde Ukraine, де екс-подружжя обидва були ведучими.
  • Пізніше Коляденко пояснив свій романтичний вчинок. Як виявилося, шоумен вже вшосте раз просить Білик вийти за нього заміж.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях