Лайм

5-річний хлопчик врятував з палаючого будинку маленьку сестру і собаку - тепер він почесний пожежник

Завдяки пильності та відвазі малюка, вся його родина змогла врятуватися

5-річний Ноа Вудс зі штату Джорджія знав, що робити, коли посеред ночі прокинувся від диму і вогню в кімнаті, яку він ділив зі своєю маленькою сестрою Лілі. Дитина винесла з будинку дівчинку і собаку, і тепер стане почесним пожежним, пише CNN.

За словами представників пожежної служби округу Бартоу, хлопчик швидко схопився з ліжка, взяв 2-річну сестру, яка спала поруч, і вистрибнув із дому через вікно. Коли дівчинка опинилася в безпеці, Ноа повернувся в кімнату, щоб винести назовні собаку. Потім відважна дитина побіла до свого дядька, і разом вони змогли розбудити інших членів родини.

Фото: BARTOW COUNTY FIRE DEPARTMENT

Ноа і четверо інших членів його сім'ї надихалися диму і отримали невеликі опіки, тому їх довелося госпіталізувати. Проте, всі рідні маленького героя залишилися живі.

14 лютого Ноа Вудса офіційно оголосили почесним пожежником округу Бартоу і вручили йому нагороду за порятунок життів.

"Ми і раніше бачили, як діти попереджали свої родини. Але для 5-річної дитини бути таким уважним, щоб зробити це... досить незвично", - кажуть пожежники.

Дідусь Ноа Девід Вудс повідомив, що пожежу викликало несправне електричне обладнання в дитячій спальні. Наразі сім'я сподівається зібрати кошти, щоб відновити будинок.

  • Кореянка втратила маленьку дочку, але вже незабаром змогла її обійняти. Все це завдяки технологіям, адже дизайнерам віртуальної реальності вдалося створити точну копію дівчинки.
  • Німецька вівчарка врятувала господаря від смерті, вчасно розбудивши його дружину. Ця чудова історія нагадує про те, якими чуйними і розуміючими можуть бути собаки

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: пожежа

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях