Лайм

Біллі Айліш випустила пісню для нового Джеймса Бонда "Не час помирати"

Фірмова манера виконання Біллі чудово поєднується з величною оркестровою музикою

18-річна володарка "Греммі" Біллі Айліш випустила саундтрек для 25-го фільму про Джеймса Бонда "Не час помирати". Похмура пісня "No Time To Die" була записана Айліш спільно з братом Фіннеасом і продюсером Стівеном Ліпсон. Оркестрові аранжування надали відомі кінокомпозитором Ханс Циммер і Метт Данкль.

"Мені здається божевіллям бути частиною цього. Мати можливість написати пісню для фільму, який є частиною такої легендарної серії, - величезна честь, - заявила Айліш. - "Джеймс Бонд" - найкрутіша франшиза в історії кіно. Я все ще в шоці".

Біллі стала наймолодшим музикантом, що коли-небудь записували головну пісню для фільмів про агента 007. Режисер "Не час помирати" Кері Фукунага результатом залишився задоволений.

"Їхня творча цілісність і талант не мають собі рівних, і я не можу дочекатися, коли глядачі почують те, що вони створили, - свіжу нову перспективу, вокал якої відіб'ється луною для майбутніх поколінь", - сказав він про Айліш та її брата.

Фільм Бонд 25: Не час помирати виходить в прокат 9 квітня.

  • На Оскарі-2020 Біллі Айліш зворушливо заспівала кавер на пісню The Beatles Yesterday. Її гарний номер присвячувався кінематографістам, що пішли з життя.
  • Біллі Айліш розповіла про причини депресії, яка мало не призвела до суїциду. Виявляється, співачка мріяла стати моделлю і не могла прийняти особливості своєї фігури.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях