Лайм

Модель Ешлі Грем показала, як годує дитину грудьми в кафе - тепер всі сваряться, чи потрібно так робити

Відверте фото Ешлі викликало в Instagram бурхливу дискусію про допустимість годування грудьми на публіці

18 січня плюс-сайз модель Ешлі Грем стала мамою, і тепер в її Instagram все частіше з'являються фото з сином Ісааком. 32-річна зірка надихає жінок любити своє тіло, і в новій публікації показала, як годує дитину грудьми в громадському місці.

На фото Ешлі сидить за столиком у кафе, оголивши груди для малюка в теплому плюшевому комбінезоні. Замість підпису модель опублікувала емодзі кави і молока.

Фото: @ashleygraham в Instagram

Фото набрало 1,19 млн лайків, і в коментарях фанати і друзі подякували Грем за підтримку права жінок годувати грудьми на публіці.

"Люблю бачити, як інші жінки годують грудьми на публіці, тому що це допомагає мені почувати себе більш впевнено, коли я так роблю. Хоча я годую вже більше 4 місяців, все ще соромлюся", - зізналася австралійська модель Белла Лючіани.

"Не соромтеся, робіть все, що вам зручно і корисно для вас і вашої дитини! Продовжуйте в тому ж дусі, мами!"

"20 років тому мене попросили покинути кав'ярню в Атланті, щоб погодувати грудьми. Мені довелося вивести мого голодного заплакану дитину і присоромлену заплакану себе на вулицю. Я знайшла магазин одягу і запитала, чи можу я використати одну з їхніх роздягалень, щоб нагодувати мою дитину. Ми (сподіваюся) пройшли довгий шлях! Люблю це фото! Вітаю з народженням дитини ".

Фото: @ashleygraham в Instagram

Втім, знайшлися в коментарях і противники годування на публиці, розв'язавши неабияку дискусію.

"Я годувала грудьми свою дівчинку, але вибачте, я не думаю, що є якась необхідність, щоб якась мати так відкрито вивішувала це на публіці. Впевнена, що мене за це розстріляють, але ви все одно повинні поважати інших навколо вас".

"Я сама вагітна, і у мене з цим все окей. Але що робити, якщо навколо є діти?"

"Я не розумію, чому вона не може використовувати ковдру. Я знаю, що мене всі зненавидять, але мені все одно".

"Ніхто не критикує годування грудьми, просто прикривайте їх! Так, це природно, так само як і секс, але ж ми не стрибаємо один на одного публічно, тому що, ви знаєте, це природно! Дітям не потрібно бачити все, як і іншим дорослим! Ми живемо в суспільстві, де люди думають, що всі мають погоджуватися тільки тому, що вони так думають, і ніхто не повинен дотримуватися іншої думки. Вони просто дурні!"

"Нічого поганого немає в тому, щоб годувати на публіці - це їжа. Але чому така фотографія повинна бути у вашому Instagram? Ви хочете медаль?"

Зараз під фотографією Ешлі Грем зібралося понад 14 тисяч коментарів, але сама модель не відповіла на жоден із них.

  • Ешлі Грем перед пологами зважилася на сміливу фотозйомку. Пишнотіла красуня позувала в об'єктив камери свого чоловіка Джастіна Ервіна без одягу.
  • Раніше plus-size модель стала героїнею січневого номера американського Vogue. Знаменитість з'явилася на обкладинці глянцю, а також її фото прикрасили сторінки іменитого журналу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Ешлі Грем

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях