Лайм

Наталка Карпа пригадала, як коханий зробив їй пропозицію - співачка сказала "так" 14 лютого

Співачка поділилася з шанувальниками архівним відео

Рівно чотири роки тому в День всіх закоханих герой АТО Євген Терехов зробив пропозицію вийти заміж українській співачці Наталці Карпі. Це сталося на концерті гурту "Антитіла" у Львові.

Так, з нагоди свята, співачка вирішила згадати той романтичний день. "Спеціально не шукала це відео, скоріше воно мене сьогодні знайшло і нагадало, як при кілька тисячній аудиторії на концерті нашого улюбленого гурту "Антитіла" Євген Терехов зробив мені пропозицію", - написала Наталка.

На кадрах ролика видно, що для співачки це було справжнім сюрпризом. Вона була впевнена, що коханий знаходиться в іншому місті.

Під час концерту Тарас Тополя покликав Наталку Карпу на сцену, щоб нібито вручити лист подяки за допомогу у волонтерській діяльності. Коли співачка відкрила його - там був текст: "Ти вийдеш за мене заміж?". Потім на сцені з оберемком білих троянд з'явився Євген, і співачка сказала йому заповітне: "Так!".

Наталка розповіла, що на такий важливий крок Терехов зважився через місяць стосунікв. "Для мене, це було ох, який шалене рішення (хто мене знає, той знає, як я довго приймаю важливі і відповідальні рішення), але я ні на секунду не пошкодувала, що стала дружиною кращого чоловіка в світі! Люблю", - зізналася співачка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Наталка КАРПА (@natalkakarpa)

Нагадаємо, що в грудні 2019 року Наталка Карпа та Євген Терехов стали батьками - у подружжя народилася дочка Злата. Для співачки дівчинка стала першою дитиною, а для Євгена - другою. Терехов також виховує дочку від першого шлюбу.

  • Наталка Карпа та Євген Терехов хрестили свою маленьку дочку. Хрещеним батьком дівчинки став лідер гурту "Антитіла" та батько двох синів Тарас Тополя. Для музиканта Злата стала першою хрещеницею.
  • Наталка Карпа, яка вперше стала мамою в 38 років, пережила важкі пологи. Артистка зізналася, що поява дівчинки на світ затягнулася.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях