Лайм

Оля Цибульська несподівано з'явилася на шоу Голос країни-10 - хто повернувся

Підтримати співачку прийшов її 5-річний син

На сцені вокального шоу "Голос країни-10" несподівано з'явилася українська співачка та телеведуча Оля Цибульська. Виконавиця прийшла на проект заради 5-річного сина Нестора.

"Він дуже любить співати, танцювати, грати на музичних інструментах і хоче в шоу-бізнес", - зізналася співачка. "Я йду на сцену, щоб тобі, синку, показати, що на "Голосі країни" не грають ролі зв'язки. Тут важливо співати так, щоб твій голос звучав в кожному серці", - звернулася до сина Цибульська.

Для сліпих прослуховувань Оля обрала пісню "Чекаю.Цьом", яку виконує в дуеті з Дзідзьо. Першими до неї повернулися Потап з Настею, потім кнопку натиснули Тіна Кароль та MONATIK.

Після виступу судді поцікавилися у співачки, навіщо вона прийшла на проект - просто виступити або стати учасником. На що Оля відповіла: "Сюди я прийшла, щоб показати кожній мамі, що це так круто, коли син вами пишається. І я хочу, щоб на "Голосі" переміг дійсно голос країни".

"Я знаю, що в командах залишилося дуже мало місць, я знаю, скільки людей мріє потрапити в команду до Діми, Дана, Тіни, до Потапу з Настею. І я як людина, яка вже відбулася в професії просто не маю права забрати цю можливість у когось", - зазначила Цибульська.

  • Раніше Оля Цибульська випустила кліп на пісню "Янголи Плачуть". У ролику артистка показала головну проблему сучасного суспільства - залежність від гаджетів. На ідею кліпу співачку надихнув її син Нестор, який і зіграв одну з головних ролей у кліпі.
  • Також співачка розповіла, чому не показує обличчя свого чоловіка громадськості. Оля зрідка публікує в соцмережах фотографії з чоловіком, проте завжди закриває його обличчя.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях