Лайм

Ведуча шоу "Х-фактор" і колишня принца Гаррі наклала на себе руки - кажуть, справа в цькуванні преси

Керолайн Флек було всього 40 років

Померла Керолайн Флек, колишня ведуча британських реаліті-шоу "Х-фактор", "Острів любові", "Я знаменитість" і "Хвилина до перемоги". Телезірка наклала на себе руки 15 лютого в своєму будинку в Лондоні, їй було 40 років, пише Variety.

Фото: @carolineflack в Instagram

Флек була однією з найпопулярніших британських телезірок, і в 2015 році зайняла 5 місце в списку найсексуальніших жінок за версією журналу "For Him Magazine". У грудні 2019 року вона покинула рейтингове шоу "Острів любові" після того, як була заарештована за напад на колишнього хлопця Льюїса Бертона.

У 2009 році Керолайн Флек зустрічалася з принцом Гаррі. У своїй автобіографії ведуча зізналася, що їхні стосунки закінчилися, як тільки про них дізналися ЗМІ. Також у Флек був короткий зв'язок з учасником групи One Direction Гаррі Стайлсом: на той момент співакові було 17, а телеведучій - 31. Серед інших гучних романів Флек - дворічні стосунки з музичним менеджером Сема Сміта Джеком Стритом.

Керолайн Флек і Льюїс Бартон Фото: @carolineflack в Instagram

13 грудня 2019 року колишній хлопець Льюїс Бертон звинуватив зірку в тому, що вона напала на нього після сварки, і її заарештували. Флек не визнала себе винною, і її звільнили під заставу з умови, що вона не буде наближатися до Бертона. Скандал широко висвітлювався в таблоїдах і змусив Флек кинути роботу. Суд над нею повинен був відбутися 4 березня 2020 року, хоча постраждалий Бертон в результаті заявив, що не підтримує обвинувачення. Керівництво Флек розкритикувало прокуратуру за те, що вона наполягала на "показовому суді" над телезіркою.

Британські таблоїди, такі як The Sun, в останні місяці негативно висвітлювали Флек в своїх публікаціях. У п'ятницю, за день до своєї смерті, телеведуча опублікувала в Instagram фото з собакою, і на The Sun вийшла замітка, що висміювала її за напад на бойфренда. Сьогодні ця стаття видалена, але громадськість поспішила виступити з критикою таблоїдів і зажадала прийняти новий "закон Керолайн", що запобігає наклепам в пресі.

Фото: @carolineflack в Instagram

"Потрібні нові і більш суворі закони про захист знаменитостей в очах громадськості. Газети, журнали, всі види ЗМІ і папараці не повинні розголошувати інформацію, яка не має ніяких доказів, цитувати ненадійні джерела, порушувати конфіденційність і розголошувати особисту інформацію, яка завдає шкоди знаменитості, її психічному здоров'ю і оточуючим", - йдеться в петиції, адресованій міністру культури Великобританії. Наразі петиція набрала 227 тис. підписів з необхідних 300 тис.

Керолайн Флек - не єдина знаменитість, яка зіткнулася з цькуванням британських таблоїдів. Так, Меган Маркл і принц Гаррі змушені були відмовитися від королівських повноважень і переїхати в Канаду через велику кількість наклепницьких заяв в ЗМІ. В даний час Меган судиться з виданням Mail on Sunday за публікацію листа, адресованого її батькові Томасу Марклу, а також за ряд інших неправдивих заяв.

  • Близький друг принца Гаррі розповів, переїзд до Канади не розв'язав їхню проблему з папараці. Тим часом, молода сім'я всього лише хотіла нормального життя, а Гаррі намагався захистити дружину від нападок преси.
  • Раніше принц Гаррі пояснив рішення відмовитися від королівського титулу. Він шкодує про те, що життя не склалося так, як вони з Меган очікували, але розраховує на мирне майбутнє.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях