Лайм

Груди, талія та стегна: Леся Нікітюк озвучила параметри своєї фігури

Телеведуча - володарка стрункої фігури і модельного зросту

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк втомилася від нескінченних розпитувань про свій зріст і вирішила на всю країну розсекретити свої параметри.

Ведуча написала в Instagram пост, в якому розповіла, який у неї зріст, об'єм грудей, розмір ноги і навіть - довжина мізинця. Свою публікацію Леся супроводила спокусливим фото.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Леся Никитюк (@lesia_nikituk)

"Давайте раз і назавжди я ще раз нагадаю всьому світу, свої параметри, коли ви мене зустрінете, будете в курсі! Зріст 180 см (плюс каблук 7-10 см), довжина ноги від стегна 110 см, розмір ноги (40,41) , об'єм грудей 90, талія 68, стегна 100. І найголовніше ... мізинець 4 сантиметри", - написала телеведуча.

Раніше Леся Нікітюк зізналася, що не до кінця задоволена своєю зовнішністю. Виявляється, довгонога красуня з дитинства комплексує через свій зріст, вона ніколи не вважала, що бути високою - це круто.

"Завжди хотіла зменшити собі зріст, але пластична хірургія чомусь не дозволяє цього зробити. Можуть зробити ніс, губи, вилиці, щоки, але не можуть зменшити зріст. Тому я змирилася. Мені довелося полюбити себе такою, яка є", - зізналася телезірка.

    Подивитися цю публікацію в Instagram

    Публікація від Леся Никитюк (@lesia_nikituk)

  • Леся Нікітюк вирішила стати співачкою і навіть записала свою першу сольну пісню. Композиція отримала назву "Ями" і стала саундтреком до нового тревел-шоу ведучої Le Маршрутка.
  • Також Леся Нікітюк продемонструвала своє beauty-перевтілення. Телеведуча опублікувала колаж з двох знімків. На першому фото Леся здображена без косметики на обличчі, на другому - з "бойовим розфарбуванням".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях