Лайм

Проблема - не в піратстві: Кондратюк висловився про кодування телеканалів в Україні

Продюсер і телеведучий вказав на можливі наслідки

Наслідки кодування телеканалів в Україні значно серйозніші, ніж думають їх власники. Адже тепер користувачі так званих піратських "тарілок" дивляться російські пропагандистські телеканали, які залишилися доступними, на відміну від українських.

Такою думкою на особистій сторінці у Фейсбук поділився український телеведучий та продюсер Ігор Кондратюк. Як зауважив автор проекту "Караоке на Майдані", підхід до боротьби з піратством варто було б переглянути і боротися не кодуванням, а усуненням нелегальних антен.

"РТР, "Перший" та інша телелажа. І проблема - набагато серйозніша, ніж думають власники телеканалів та Нацрада <...> Тому що ця проблема - не боротьба з піратством, а зомбування українського населення телепродуктом країни-агресора", - вказав Кондратюк.

акодувавши телеканали, країна повинна люто боротися з нелегальними супутниковими антенами на дахах. Інакше за 5 років після початку кодування "насєлєніє" не зрозуміє чому ЗСУ раптом має захищати кордони України! Про Крим та окуповані території Донбасу я вже мовчу: вони тепер не мають можливості бути в українському інформаційному просторі", - додав ведучий.

  • Нагадаємо, з 28 січня 2020 року в Україні закодували більшість популярних телеканалів. Такі зміни пов'язані з тим, що влітку 2018 року було вирішено відмовитися від аналогового телебачення і перейти на ціфровое. Власники супутникових тарілок мають тепер платити за сигнал.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях