Лайм

8 сильних жінок, які не купилися на тренди Голлівуду і відмовилися від "уколів краси"

Зірки без пластичних операцій, які не приховують свій вік

Не секрет, що з кожним роком все більша кількість людей по всьому світу користуються послугами косметологів і пластичних хірургів. Особливо це стосується світу зірок. Але все-таки далеко не всі знаменитості намагаються приховувати свої вікові зміни. У цьому матеріалі ми розповімо вам про селебріті, які приймають і люблять свою натуральну красу.

Меріл Стріп. 70-річна володарка численних премій, в числі яких "Оскар", "Еммі", "Золотий глобус", BAFTA і багато інших, не боїться показувати свій вік. Більш того, багато шанувальників стверджують, що з роками Меріл стає тільки більш жіночною, елегантною і харизматичною. І з ними важко не погодитися. Навіть кінокритики не змогли встояти перед чарівністю і талантом цієї жінки, і привласнили їй звання однієї з найвидатніших актрис сучасності.

Хайді Клум. Зірка показів модного бренду нижньої білизни Victoria's Secret теж не хоче боротися зі своєю природною зовнішністю. Зараз Хайді 46 років, на її обличчі помітні невеликі зморшки, її фігура також змінилася з роками. Але це зовсім не заважає їй продовжувати брати участь у модних показах, зніматися для глянцевих журналів, грати в кіно і жити щасливим життям, як і в більш юному віці. Більш того, Клум нещодавно вийшла заміж за молодого музиканта з групи Tokio Hotel, Тома Каулітца. Том молодший за свою обраницю на 17 років.

Кейт Уінслет. Зірка "Титаніка" теж є шанувальницею натуральної краси. У свої 44 роки Кейт відмінно виглядає, незважаючи на різні вікові зміни. Вона не приховує мімічні зморшки, навіть навпаки. На думку Уінслет, це ті особливості, які роблять її собою.

Такої ж думки дотримується і колега Кейт Уінслет по фільму "Відпустка за обміном", красуня Кемерон Діас. Кем 47 років, у неї давно з'явилися зморшки в куточках очей і біля губ. Також Діас все життя страждає від акне. Але всі ці нюанси зовсім не турбують зірку. В одному з інтерв'ю вона навіть зізналася, що одного разу спробувала уколи краси. Але їй настільки не сподобалося бути несхожою на звичайну себе, що більше вона більше ніколи не хоче користуватися подібними послугами.

Сальма Хайек. Гарячу 53-річну актрису багато разів називали однією з найкрасивіших жінок планети. Незважаючи на те, що вона зовсім не хоче коригувати різні нюанси свого обличчя і фігури. Сальма носить мінімум косметики і не намагається виглядати молодше. За словами самої актриси, вона просто намагається вести максимально активний і здоровий спосіб життя.

Джуліанна Мур. Зірка фільмів "Ганнібал", "Голодні ігри" і багатьох інших анітрохи не соромиться того, що їй вже майже 60 років. Навпаки, Мур вважає, що головний секрет справжньої краси - в природності. Тому навіть косметикою актриса користується не дуже часто.

Джоді Фостер, якій на даний момент 57 років, теж вважає, що краса повинна бути натуральною. У своєму віці єдине, що актриса робить для підтримки зовнішності - здоровий спосіб життя. Актриса дотримується режиму харчування, займається спортом і не збирається нічого в собі змінювати.

Джулія Робертс. 52-річна власниця найбільш чарівної усмішки Голлівуду (на думку багатьох критиків і шанувальників) одного разу зізналася, що не заперечує ймовірність будь-яких хірургічних втручань заради краси. Але все-таки вирішила не погоджуватися на подібні маніпуляції. Більш того, Робертс вважає, що в її акторській і модельній кар'єрі вік їй тільки на руку. Адже вона стає фактурніше, харизматичніше і, відповідно, цікавіше і привабливіше.

  • ЗМІ активно обговорюють чергові зміни в зовнішності 70-річної Алли Пугачової. І якщо часто таблоїди стверджують, що примадонна "помолодшала", то зараз нібито вся справа в ризиковій операції, яка загрожувала артистці малоприємними наслідками.

  • Раніше нафарбована Алла Пугачова спробувала зробити зухвале селфі "качечкою". В результаті 70-річна артистка лише змусила фанів знову сперечатися щодо її зовнішності.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях