Лайм

У день фіналу Нацвідбору на Євробачення-2020 TVORCHI представили кліп на конкурсну пісню: відео

Сьогодні музиканти вийдуть на сцену під номером 6

Український гурт TVORCHI презентував кліп на пісню Bonfire, з якої побореться за право представляти нашу країну на Євробаченні-2020. Прем'єра відео відбулася 22 лютого, в день фіналу Національного відбору.

Кліп опублікований на офіційній YouTube-сторінці колективу. "Bonfire - це вогонь боротьби за те, у що ти віриш! Якщо в Lyric video основний акцент був на питаннях екології, то це відео - про перемогу над собою! На що ти чекаєш? Будь кращою версією себе вже сьогодні", - сказано в описі до ролика.

Гурт TVORCHI складається з двох чоловік - Андрія Гуцуляка і Джеффрі Кенні. Перший - саунд-продюсер, другий - автор слів і вокаліст. Обидва хлопця живуть в Тернополі. Музиканти виступили в другому півфіналі Нацвідбору і стали фаворитами вечора за оцінками глядачів та журі.

У фіналі українського відбору TVORCHI вийдуть на сцену шостими і своїм номером закриють виступи всіх фіналістів.

Старт фіналу Нацвідбору на Євробачення-2020 заплановано на 19:00. Пряму трансляцію традиційно проведуть канали СТБ і UA: Перший. Слідкуйте також за головними подіями вечора на сторінках theLime.

  • Напередодні фіналу Національного відбору учасники гурту TVORCHI Андрій Гуцуляк і Джеффрі Кенні відповіли нам на кілька запитань.
  • Читайте також на theLime коротке інтерв'ю з Мариною Круть про перші емоції після успішного півфіналу і подальші плани на фінал Національного відбору.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях