Лайм

Володарка Греммі розповіла, як її накачали наркотиками, згвалтували і тримали в полоні

Після кошмарного інциденту співачка надовго пропала зі сцени

Валлійська співачка Даффі, що отримала в 2009 році премію "Греммі" за кращий поп-альбом, розповіла в Instagram, чому на кілька років зникла зі сцени. Виконавиця зізналася, що стала жертвою жорстокого згвалтування.

Фото: @duffy в Instagram

"Багато хто з вас задається питанням, що трапилося зі мною, куди я зникла і чому. Зі мною зв'язався журналіст, і я розповіла йому все минулого літа. Він був добрий, і мені було так приємно нарешті поговорити. Будь ласка, повірте мені, тепер я в порядку і в безпеці, але мене згвалтували, накачали наркотиками і тримали в полоні протягом декількох днів, - написала Даффі. - Звичайно я вижила. Відновлення зайняло час. Але я можу сказати вам, що за останні 10 років тисячі і тисячі днів я присвятила бажанню знову відчути сонячне світло в моєму серці, і тепер сонце сяє".

Співачка не зазначила, коли стався напад, але сказала, що за кілька тихнів опублікує відверте інтерв'ю з подробицями.

У 2008 році дебютний альбом Даффі "Rockferry" став сенсацією, бестселером №1 у Великій Британії і хітом у США, після чого виграв "Греммі" - головну музичну премію світу. У 2010 році вийшов її другий, менш успішний альбом "Endlessly". З тих пір Даффі випустила тільки одну пісню, Whole Lot of Love, яка увійшла в саундтрек до гангстерські фільми з Томом Гарді "Легенда" (2015).

Продюсер перспективної співачки Бернард Батлер в 2014 році заявив, що Даффі пропала зі сцени, бо не була готова до слави.

"Вона зійшла з рейок, і все це стало для неї непосильним... Але я завжди відчував до неї велике співчуття, тому що вона була молодою, з цього крихітного села в Уельсі, і її просто кинули у вогонь", - сказав він.

  • Раніше Харві Вайнштейна визнали винним в сексуальному насильстві. Читайте на theLime, який термін загрожує продюсеру за згвалтування і злочинний сексуальний акт.
  • У грудні 2019 наклав на себе руки колишній чоловік норвезької принцеси, який звинуватив Кевіна Спейсі в домаганнях. Письменник Арі Бен скаржився на самотність і проблеми з алкоголем.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях