Лайм

Олег Винник переспівав хіт Олександра Пономарьова, і це непросте випробування для вовчиць

Перше привітання співака з Міжнародним жіночим днем

Напередодні 8 Березня Олег Винник підготував прихильницям сюрприз. Артист переспівав знамениту пісню Олександра Пономарьова - "Я люблю тільки тебе".

Презентація композиції відбулася в п'ятницю, 28 лютого, на YouTube-каналі Олександра Пономарьова. Чорно-білий формат ролика був обраний для того, щоб глядач міг сконцентруватися на вокалі виконавця, не відволікаючись на зовнішні елементи.

Пісня була записана в рамках проекту з хімічною назвою СО2, який створили Винник та Пономарьов. За словами авторів, така колаборація по-новому розкриє їх творчість і наповнить серця жінок любов'ю та натхненням.

"Кожен артист, який самостійно пише пісні, бачить творчість іншого виконавця по-своєму. Мені було цікаво заспівати композицію Олександра - дуже красиву і гідну. Я радий такій можливості, це чудовий досвід. Слава Богу, що є такий проект. Нехай він процвітає, тому що все це робиться для людей", - зазначив Олег Винник.

Олег Винник і Олександр Пономарьов Фото: instagram.com/ponomaryovoleksandr

Особливість проекту СО2 полягає в тому, що всі пісні записуються з першого дубля і виключно наживо.

  • Шанувальники артистів вже мали можливість почути спільне виконання Олега Винника та Олександра Пономарьова. Напередодні Різдва співаки записали знамениту колядку "Добрий вечір тобі, пане господарю!". Чоловічий дует розбавила Таюне - бек-вокалістка Винника.
  • Раніше Олег Винник презентував трек "Безумная любовь", в якому засудив швидкоплинність і цинічність сучасних стосунків.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях