Лайм

Я не сплю, але все чудово: Енріке Іглесіас розповів, як живе після народження третьої дитини

44-річний співак не готовий проміняти радості батьківства навіть на найсолодший сон у світі

30 січня Енріке Іглесіас та Анна Курнікова втретє стали батьками: в їхній родині з'явилася чарівна дівчинка. В інтерв'ю Entertainment Tonight 44-річний співак зізнався, що хоча йому тепер критично не вистачає сну, його в цьому все влаштовує.

"Я не сплю, але прекрасно проводжу час! Я маю на увазі, що не проміняв би це ні на що в світі", - сказав Іглесіас.

Фото: @annakournikova в Instagram

Співак додав, що чудово справляється зі зміною підгузників і дитячими пляшечками, але ніколи не відмовляється від підмоги: "Це правда. Я дуже досвідчений. Але мені весь час потрібна допомога".

Крім новонародженої дівчинки, чиє ім'я поки не розголошується, Іглесіас і Курнікова виховують дворічних близнюків Люсі і Ніколаса. Як не дивно, люблячий тато не хоче, щоб діти йшли по його стопах, і волів би, щоб вони стали спортсменами.

"Можу чесно сказати, якщо б мені довелося вибирати, я б обрав спорт. Просто тому, що я люблю спорт. Люблю гольф, люблю теніс, і я не проти побачити, як одна з моїх маленьких дівчаток грає в теніс, - сказав він. - Не хочу ставати одним з цих одержимих татусів, але я сказав Анні: "Ти зможеш стати найкращим тренером у світі".

  • Син Сергія Бабкіна опинився в реанімації. Хлопчик залишається під постійним наглядом лікарів, а дружина музиканта розповіла про причини госпіталізації.
  • 13-річний син Брітні Спірс влаштував вельми відвертий онлайн в Instagram. У ньому він побажав дідові смерті і зізнався, що його мати кинула музику.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки