Лайм

Епатажний Тілль Ліндеманн проїхав на каруселі в центрі Прип'яті (фото)

Музикант і тут в своєму репертуарі

Фронтмен гурту Rammstein Тілль Ліндеманн засвітився в українському місті Прип'яті. Судячи з усього, музикант вирушив на екскурсію до Чорнобильської зони відчуження на наступний день після концерту свого однойменного сайд-проекту Lindemann в одному з клубів Києва.

Два коротких відео з центру Прип'яті Ліндеманн опублікував в особистих Інстаграм-сторіз. На них епатажний співак не дуже схожий на звичайного туриста. Замість стандартних фото в парку міста, музикант вирішив поїхатися на одній з каруселей.

Свої ролики Ліндеманн позначив хештегом #chernobyl.

До столиці України музикант приїхав 5 березня, за день до концерту Lindemann. Фронтмен проекту також опублікував в "сторіз" короткий ролик на в'їзді до Києва, на якому показався в медичній масці з написом "До біса коронавірус".

Нагадаємо, індастріал-метал-проект Lindemann у 2015 році утворили Тілль Ліндеманн і шведський музикант Петер Тегтгрен (Pain). У червні того ж року вийшов його перший альбом Skills In Pills. У листопаді 2019-го фани дочекалися другого диска "F&M".

  • Нещодавно Ліндеманн також створив проект Na Chui від імені якого випустив відвертий порнокліп Till The End. Відео облетіло соцмережі і викликало широкий резонанс. Так, наприклад, дівчата з Росії, які взяли участь у зйомках його окремих сцен, поскаржилися на цькування та погрози в мережі.
  • Після виходу відео Till The End уважні фани помітили у Тілля Ліндеманна дивне тату. Поки про його значення шанувальники музиканта можуть лише здогадуватися.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях