Лайм

У цьому гурті ми зробили все: "Время и Стекло" оголосили прощальний тур

Надя Дорофєєва та Позитив оголосили про розпад гурту

Популярний український гурт "Время и Стекло" припиняє своє існування. 10 березня Надя Дорофєєва та Позитив випустили останній кліп, а зараз музиканти готуються до прощального туру "Фінальні титри".

На офіційному YouTube-каналі колективу вийшов відеодіалог, в якому Надя і Позитив розповіли про причини такого непростого рішення (відео дивіться на сторінці нижче).

У прощальний тур "Время и Стекло" відправляться в травні цього року. Завершиться він 11 вересня концертом у Києві (Палац "Україна").

"Коли я усвідомлюю, що гурт "Время и Стекло" існує 10 років, мене накривають змішані емоції - це страх, шок, але насправді нескінченний захват, гордість і щастя. Ми з Льошею зрозуміли, що зробили максимально все і наш час в гурті дійсно минув", - поділилася емоціями Надя в своєму Instagram.

"Такий величезний період, ціле творча життя - велика рідкість для сучасного артиста. А нам вдавалося дивувати, епатувати і кожен раз створювати щось нове, щоб дарувати радість та надихати! І ми будемо продовжувати, тільки ще крутіше і по-іншому - настає новий етап", - зазначила Дорофєєва.

Своїми емоціями поділився й Олексій Завгородній (Позитив).

"Я дуже вдячний всім, хто вірив і вірить в успіх гурту Время и Стекло - сім'ї, друзям, нашій кращій команді! Але гурту і пісні не знайшли б життя без наших шанувальників! Для мене і Наді це не кінець, а новий початок. Для нас як творців, ця картина закінчена і вона прекрасна. Потрібно починати малювати нові картини і творіння, і в цю нове подорож ми з радістю всіх запрошуємо!", - написав Олексій у своєму мікроблозі.

  • Раніше гурт Go-A оновив пісню "Соловей" , але в мережі вимагають повернути оригінал. Кажуть трек для Євробачення-2020 втратив колишню органічність і перетворився в дискотечную попсу.
  • А ось Pianoбой порадував фанів новим атмосферним кліпом. Трек музикант присвятив темі емоційного вигорання.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях