Лайм

Любов дуже важлива: дівчина Кіану Рівза розповіла про стосунки з актором

Кіану і Олександра Грант дружили багато років, але свої стосунки оприлюднили лише недавно

46-річна художниця Олександра Грант в інтерв'ю Vogue розповіла про те, як вплинуло на неї оприлюднення стосунків з 55-річним Кіану Рівзом, коли вони вперше вийшли на публіку на початку листопада 2019 року.

Фото: @britishvogue в Instagram

"Я думаю, що кожна людина, яку я знала, подзвонила мені в перший тиждень листопада, і це дивно", - зізнається вона.

Світові ЗМІ рясніли заголовками про те, що улюбленець інтернету нарешті обзавівся дівчиною, але багатьох обурило, що вона виявилася майже його ровесницею, не женеться за молодістю і не фарбує волосся.

"Я - сива жінка з ростом 1,85 м. Ви знаєте, ідея про те, щоб відповідати... Якби я хотіла виглядати як Кім Кардаш’ян, мені довелося б вкоротити ноги десь на 30 см", - жартує Олександра.

Художниця розповіла, що почала сивіти ще до тридцятиріччя, і хоча довгий час фарбувала волосся, все ж вирішила не підлаштовуватися під чужі стандарти краси. "Я велика прихильниця вибору - все, що хто-небудь захоче зробити, щоб відчувати себе впевнено. У всіх нас має бути більше варіантів щодо того, що таке краса. Нас мільярди", - говорить вона.

На питання про те, чи цікавить її шлюб, Грант відповіла: "Я б сказала вам... за келихом вина. Любов на всіх рівнях дуже важлива для мене. Я не думаю, що ізоляція - гарне рішення. Бувають періоди, коли мені як художнику потрібна ізоляція, але я дуже ціную досвід стосунків".

  • Раніше ЗМІ розтрубили новину про таємні заручини Кіану Рівза, і це дуже кумедний фейк. Фани актора вже готуються до весілля, яке нібито відбудеться навесні цього року.
  • Читайте також на TheLime, як аферисти використовували Кіану Рівза і зірку "Чорної пантери" для брехливої реклами. Актори допомогли "благодійної організації", про яку нічого не знали.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях