Лайм

Принц Гаррі і Меган поділилися обнадійливим посланням про коронавірус, але соцмережі їх не зрозуміли

Пара опублікувала надихаючу промову, яку користувачі мережі сприйняли ворожо

У зв'язку з епідемією коронавірусу багато людей відчувають підвищену тривожність, і щоб трохи знизити градус паніки, принц Гаррі і Меган Маркл поділилися в Instagram оптимістичним посланням.

"Зараз, більше ніж будь-коли, ми потребуємо одне одного. Ми потрібні одне одному для правди, для підтримки, для того, щоб почуватися менш самотніми в цей страшний час, - написали герцог і герцогиня Сассекські, готові залишити королівські обов'язки 31 березня. - У світі так багато людей, які зараз потребують підтримки, які безустанно працюють за лаштунками, на передовій і вдома, щоб дати кризі гідну відповідь".

Фото: @sussexroyal в Instagram

Гаррі та Меган закликали найближчими тижнями ставитися один до одного зі співчуттям і добротою, а також нагадали про те, що ділитися треба тільки достовірною інформацією і фактами від перевірених експертів.

"Ми всі в одному човні, і, як глобальне співтовариство, можемо підтримувати одне одного в цьому процесі - створити цифрове середовище, яке буде безпечним для кожного з нас", - написала пара.

Як не дивно, в коментарях Гаррі і Меган рознесли в пух і прах.

"Легко говорити таке, сидячи в ізольованому розкішному маєтку", "Ви двоє дійсно жартівники. Надихаючі цитати, коли ви кидаєте і плюєте на свої родини?" - пишуть розлючені користувачі. - "У нас достатньо людей, що публікують інформацію, тому я буду стежити за справжніми експертами. До речі, скільки днів ви провели в самоізоляції від Арчі? При такому тісному контакті з людьми в Лондоні це повинно бути обов'язково".

Нагадаємо, що принц Гаррі і Меган Маркл оголосили про відмову від королівських повноважень у січні 2020 року. Новина стала несподіванкою для королівської родини і викликала полярні реакції в усьому світі.

  • Після консультації з лікарями 93-річна Єлизавета II сховалася від коронавірусу в замку. Королева Великобританії перебуде небезпечний час в заміській резиденції.
  • Джаред Лето вийшов з двотижневої медитації і ахнув від новин. Останні 12 днів актор і співак провів без зв'язку із зовнішнім світом, і нічого не знав про епідемію коронавірусу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях