Лайм

Слідом за Ольгою Куриленко коронавірус підхопила ще одна українка в Голлівуді

Іванна Сахно тільки що дізналася про діагноз, тоді як Куриленко вже впоралася з інфекцією

Американська актриса українського походження Іванна Сахно, яка зіграла у фільмах "Тихоокеанський рубіж 2" і "Шпигун, який мене кинув", захворіла на коронавірус. Про це 22-річна знаменитість розповіла в Instagram.

Фото: @ivannasakhno в Instagram

"Привіт, народ. Я тільки-но почула в кабінеті лікаря, що у мене позитивний результат тесту на Covid-19. Мої симптоми з’являлися в різний час, і деякі з них були легкими: біль в спині, біль у грудях, утруднене дихання, кровотеча з носа і висока температура, - написала Іванна. - Зараз повно інформації про те, як бути обережними. Єдине, про що я хотіла б попросити, - щоб ми всі були відповідальними громадянами і залишалися вдома. Соціальне дистанціювання - наш громадянський обов'язок. Давайте, будь ласка, піклуватися одне про одного".

Дівчина не уточнила, як і де підхопила інфекцію, але тиждень тому вона публікувала фото з Мадрида. В Іспанії понад 33 тис. осіб заразилися коронавірусом, а кількість загиблих перевищила 1800.

  • Том Хенкс розповів про другий тиждень лікування коронавірусу і підкинув фанам простий лайфхак. Актор і його дружина йдуть на поправку, але все ще залишаються в ізоляції.
  • 22 березня ввечері стало відомо про аналогічний діагноз у голлівудського екс-продюсера Харві Вайнштейна, засудженого нещодавно за сексуальне насильство. 68-річний Вайнштейн почав лікування за гратами.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях