Лайм

Тілль Ліндеманн показав нове фото з Чорнобиля, але деяким фанам знадобився переклад з української

Музикант зібрав вже колекцію знімків із зони відчуження

Фронтмен гурту Rammstein Тілль Ліндеманн ділиться в Інстаграм новими кадрами з Чорнобильської зони відчуження, куди поїхав на екскурсію на наступний день після концерту свого сольного проекту Lindemann у Києві.

Фоловери музиканта з цікавістю розглядають кожне нове фото, що правда, цього разу їм знадобився переклад з української. Ліндеманн сфотографувався у покинутій будівлі з вивіскою "Агітпункт".

Фото: instagram.com/till_lindemann_official

Фото музикант традиційно опублікував без будь-яких коментарів, тому підписникам довелося лише гадати, де саме він позує. Як припустили в коментарях, Ліндеманн міг сфотографуватися у покинутій виробничій будівлі або в приміщенні колишнього місцевого управління одного з сіл на території зони відчуження.

Фото: instagram.com/till_lindemann_official

У профілі артиста зібралося вже кілька фотографій, зроблених неподалік від ЧАЕС і в центрі міста Прип'ять. Як зазначили шанувальники музиканта, Ліндеманну варто було б зняти в Чорнобилі кліп.

  • Читайте також на theLime, як Тілль Ліндеманн вирішив підзаробити на галасі навколо коронавіруса. Оригінального музикант нічого не придумав, але фани все одно в захваті.
  • Після виходу відео Till The End уважні фани помітили у Тілля Ліндеманна дивне тату. Поки про його значення шанувальники музиканта можуть лише здогадуватися.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях