Лайм

Актор "Дизель Шоу" розповів, як по дурості втратив за день $70 тисяч

Артист збирав гроші на покупку квартири

Актор гумористичної програми "Дизель Шоу" Євген Сморигін через свою довірливість позбувся великої суми грошей. Це сталося перед народженням первістка.

Про це гуморист розповів в програмі "Зірковий шлях". Артист кілька років збирав гроші на квартиру і, коли дружина була на восьмому місяці вагітності, Євген вирішив придбати житло. У той момент він познайомився з якоюсь Ольгою Кулик, яка в підсумку виявилася аферисткою.

Фото: instagram.com/smorigin_evgeni

"Я за період КВК всіх, все, що було за 10 років, зміг накопичити певну суму - 60 тисяч доларів. Це все, що було. І коли я дізнався, що вагітна вже Ліда, мені треба було хоч щось купити, якусь квартиру. І познайомилися в одному з клубів з якоюсь Ольгою. Ольга Кулик, жінка така була", - розповів Сморигін.

Жінка швидко втерлася в довіру, сказавши, що допоможе вигідно підібрати хороший варіант, і зажадала всю суму вже на наступний день. "І ось я знімаю гроші і віддаю їй, ось так без розписок, без нічого, ну вона ж краща подруга", - згадує Євген.

Далі Ольга виманила у актора ще 10 тисяч доларів, нібито за паркомісце, які Євген позичив у свого колеги Дмитра Танковича.

Більше своїх грошей Сморигін не бачив. Через рік Євген таки купив квартиру, де зараз живе зі своєю сім'єю - дружиною Лідою і трьома дітьми.

Фото: instagram.com/smorigin_evgeni

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях