Лайм

Ольга Куриленко, яка перемогла коронавірус, пояснила, навіщо розповіла про хворобу в соцмережі

Акторка відповіла на питання дописувачів

Голлівудська акторка українського походження Ольга Куриленко перемогла коронавірус, яким заразилася на початку березня. Однак знаменитість досі терзають питаннями, навіщо вона розповіла про хворобу в соціальній мережі.

"Дівчина Бонда" написала в Instagram новий пост, в якому дала відповідь на це питання. За словами Ольги, спочатку вона не хотіла заявляти публічно, що підхопила COVID-19. Однак на цьому наполягли її друзі.

Фото: instagram.com/olgakurylenkoofficial

"Коли у мене з'явилися перші симптоми і дуже скоро почалося різке погіршення, саме останнє про що я думала - це сидіти в соцмережі або повідомляти будь-кому про це. У перші дні я лежала пластом з високою температурою і в основному спала, тому я не могла взагалі нормально функціонувати. Я навіть по телефону не могла розмовляти", - поділилася зірка.

Після того, як діагноз підтвердився, друзі Ольги порадили їй розповісти про це у соціальних мережах.

"Я кілька днів сумнівалася, - розповідає Куриленко. - У підсумку після зважування все за і проти, я все таки вирішила, що потрібно про це писати, щоб якось допомогти людям знати, що вони не одні. І я вирішила поділитися своєю історією. Я просто намагаюся допомогти людям, щоб дати їм хоч якусь надію!".

  • Слідом за Ольгою Куриленко коронавірус підхопила ще одна українка в Голлівуді. Акторка Іванна Сахно дізналася про діагноз і розповіла про симптоми.
  • Учасник Radiohead впевнений, що хворий коронавірусом, але не може пройти тест. Ед О'Брайен і його сім'я дотримуються суворого карантину в своєму будинку в Уельсі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях