Лайм

Зірка "Месників" попросив зменшити розмір аліментів через епідемію коронавірусу

Проекти за участю актора відклали або скасували, і він не справляється з фінансовим навантаженням

Актор Джеремі Реннер, який зіграв в "Месниках" героя Соколине око, поскаржився суду, що через епідемію коронавірусу йому не вистачає коштів на виплату аліментів колишній дружині Сонні Пачеко. Про це повідомляє видання TMZ з посиланням на судові документи.

Фото: @ renner4real в Instagram

49-річний Реннер заявив, що за останні тижні його фінансові умови різко змінилися, і що 2020 рік буде для нього невдалим, оскільки робота в фільмах "Месники" завершена, більшість зйомок і постановок, ймовірно, не поновляться до кінця року, і проекти, в яких він брав участь, скасовують або відкладають. Дворазовий номінант на "Оскар" наразі платить колишній дружині близько $ 30 тис. на місяць за житло, їжу, транспорт і одяг для доньки Ави, але вважає, що вона використовує ці кошти, щоб підтримувати розкішний спосіб життя і воювати з ним в суді. У документах його адвокат каже: "Жадібному апетиту Сонні до грошей Джеремі не видно кінця".

Актор не довіряє колишній дружині і просить суддю дозволити його менеджерам одноосібно контролювати кошти на рахунку Ави. Також в зв'язку з фінансовим становищем він хоче, щоб розмір аліментів зменшили до "розумних $ 11 тис. на місяць", яких має вистачити на потребі 7-річної дівчинки.

  • Нова книга мемуарів Вуді Аллена наробила в мережі багато шуму. У ній він звинуватив колишню дружину в одержимості сином і розповів про шлюб з її прийомною дочкою.
  • Колишня дівчина Аль Пачіно, яка назвала його старим скнарою, розповіла про стосунки з актором. 40-річна Мейталь Дохан заперечує, що зустрічалася з 79-річним Пачіно через гроші.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Месники

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях