Лайм

Хворого на коронавірус Пласідо Домінго відпустили з лікарні

Раніше співака госпіталізували в зв'язку з ускладненнями Covid-19

29 березня оперного співака Пласідо Домінго випустили з приватної лікарні в Акапулько (Мексика) після того, як він був госпіталізований з ускладненнями коронавіруса, повідомляє CNN. Джерело підтвердило виданню, що Домінго знаходиться в своїй резиденції, і стан його здоров'я лікарі оцінюють як стабільний.

Фото: facebook.com/PlacidoDomingo

Нагадаємо, що 22 березня 79-річний оперний співак на своїй сторінці в Facebook оголосив про позитивний результат тесту на коронавірус. "Ми з сім'єю знаходимося в самоізоляції, поки це вважається необхідним з медичної точки зору. Наразі всі ми в доброму здоров'ї, але у мене з'явилися симптоми - лихоманка і кашель, тому я вирішив пройти тестування, і результат виявився позитивним", - написав Домінго.

Потім прес-секретар співака підтвердив, що його госпіталізували, але він "добре реагує на лікування". Він також закликав своїх прихильників мити руки і дотримуватися правил, встановлених місцевими органами влади.

"Разом ми можемо боротися з цим вірусом і зупинити нинішню світову кризу, тому сподіваємося, що зможемо повернутися до нашого звичного повсякденного життя дуже скоро", - додав Домінго.

  • Раніше Тілль Лінд Еман відповів на чутки про захворювання на коронавірус в стилі Чака Норріса. Підозри на Covid-19 у фронтмена Rammstein не підтвердилися.
  • У лакея Єлизавети II виявили коронавірус, і тепер все налякані, адже хворий співробітник регулярно контактував з 93-річною королевою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях