Лайм

Оля Полякова показала розкішний заміський будинок, в якому проводить карантин

Співачка зробила екскурсію по заміському маєтку

Українська співачка Оля Полякова провела екскурсію по своєму заміському будинку, де нині проходять її карантинні будні. Свій еко-маєток вона показала Каті Осадчій для програми "Світське життя".

Артистка розповіла, що розширила свої володіння, збільшивши в два рази будинок. "Зверху моя спальня, знизу дві гостьові кімнати з ванною, туалетом і окремим входом", - поділилася Полякова.

Артистка зізналася, що не дивлячись на всі труднощі, вона знайшла в карантині й позитивні сторони. У неї нарешті з'явився час для тих справ, які раніше доводилося відкладати. Співачка щаслива, що у неї з'явилася можливість провести час в заміському будинку, а також насолодитися спілкуванням з чоловіком і дочками, яких вона, часом, не бачить місяцями.

Співачка також показала, що тримає в своєму маєтку 50 кіз, коней, собак та іншу живність. У теплицях у Полякової ростуть салати, полуниця і помідори.

  • Раніше співачка Настя Каменських, записала новий влог, який присвятила карантину. Артистка показала фанам, як нині проходять її будні.
  • А Надя Дорофєєва поділилася з дописувачами в Інстаграм романтичними домашніми фото - так знаменитість і її чоловік Володимир Дантес проводять карантин в їхньому новому заміському будинку.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях