Лайм

Вчиться і не народжує дітей: Емінем розповів, чому пишається дочкою

47-річний репер найбільше пишається своїми батьківськими навичками

Емінем рідко говорить про особисте життя, але в інтерв'ю для подкасту Майка Тайсона Hotboxin розговорився про те, що виховання дітей є одним з його найбільших досягнень.

Фото: @eminem і @hailiejade в Instagram

Коли боксер запитав 47-річного репера, чи є у його 24-річної доньки Хейлі власні діти, Емінем відповів негативно. Він розповів, що дівчина зосереджена на кар'єрі, вивчала психологію в Університеті штату Мічиган і закінчила його з хорошими оцінками.

"Дітей у неї немає, тільки хлопець. Вона добре справляється і я пишаюся нею, це правда. Ще у мене є племінниця, яку я теж допоміг виховати. Багато в чому вона як дочка для мене, їй 26 років. А ще у мене є молодша дочка, якій зараз 17 років, - продовжив Емінем, говорячи про Алану, яку народила покійна сестра його колишньої дружини Кім Скотт, і Вітні, дочку Кім від минулих стосунків. - Коли я думаю про свої досягнення, найбільше пишаюся здатністю виховувати дітей. Коли вони ростуть з відомими батьками, важливо допомагати їм залишатися приземленими

Нагадаємо, що крім Хейлі Скотт, Емінем виховує двох прийомних дочок і є опікуном зведеного брата Нейтана.

  • Раніше в старому треку Емінема знайшли жорстокі слова про Ріанну. Репер підтримав Кріса Брауна, який побив співачку в 2009 році.
  • У жовтні 2019 року Емінем відсвяткував свій 47 день народження. За роки кар'єри цей хлопець випустив безліч хітів, виховав не одне покоління любителів жанру і встановив щонайменше кілька рекордів зі швидкісного читання. Пройдіть кумедний тест і спробуйте себе в його ролі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Емінем

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях