Лайм

У цьому світі можливо все: молода наречена Віктора Павлика поміркувала про різницю у віці

54-річний співак і 25-річна Катя щасливі у стосунках вже більше 4-х років

Наречена народного артиста України Віктора Павлика і його концертний директор Катерина Репяхова поміркувала в Instagram на тему різниці у віці. У них зі співаком вона становить 28 років і часто стає приводом для уїдливих жартів і глузувань в мережі.

Дівчина вважає, що її історія надихає пари з великою різницею у віці. "Не можу передати, як мені приємно, коли пишуть дівчата, у яких також велика різниця у віці з їх половинками і що вони щасливі. Моя історія змушує повірити в те, що в цьому світі можливо все", - написала Катерина.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Наречена артиста також розповіла, як її мама поставилася до того, що коханий її дочки набагато старше неї.

"Мені пощастило, моя мама завжди мене розуміла, підтримувала і я ніколи не думала про те, як їй все це розповісти і піднести м'якше, - поділилася Катя. - Але не всім так пощастило, життя складна штука, напхана стереотипами. Багато хто віддає перевагу бути в натовпі приховуючи свої справжні почуття, боячись зіткнуться з нерозумінням, але пам'ятайте, нам не сховатися від самих себе".

А ось мама дівчини зізналася, що спочатку їй було нелегко прийняти вибір дочки.

"Скажу чесно, мені не так вже й легко було прийняти твій вибір, але любов до тебе і твоє щастя переважило всі сумніви", - написала Лариса Репяхова під постом дочки.

  • Раніше Катерина Репяхова поділилася подробицями майбутнього весілля, а також розповіла про інтимні моменти життя зі співаком.
  • Також Катерина розповіла theLime про те, чи має намір вона народити музикантові дітей. Наречена артиста зізналася, що в планах це є і вони з коханим вже навіть придумали їм імена .

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях