Лайм

Пошкодувала про це: зірка серіалу "Папік" розповіла про розлучення з чоловіком-актором

Пара прожила в шлюбі 5 років

Українська акторка і співачка-початківець Дар'я Петрожицька розговорилася про особисте життя. Зірка серіалу "Папік" зізналася, що три роки тому вона розлучилася, і вже кілька разів пошкодувала про це.

Про це 28-річна дівчина розповіла в програмі "Зірковий шлях". Даша вийшла заміж за актора Олексія Петрожицького після року стосунків. Пара прожила в шлюбі п'ять років, а кілька років актори розлучилися.

Фото: instagram.com/petrozhitskaya

"Це було наше спільне рішення, просто якісь обставини, все навалилося. І ми вирішили на той момент, що це буде краще для нас двох. Не знаю, як там у нього, але у мене вже було разів зо три, коли я пошкодувала. Не можна, але я шкодувала про це. Тому що вже більше 3 років в розлученні, а я не можу знайти свою людину", - розповіла акторка.

Фото: instagram.com/petrozhitskaya

Після розлучення у Дар'ї було три романи, але до весілля справа так і не дійшла.

  • Раніше Дар'я Петрожицька з'явилася на сцені вокального шоу "Голос країни-10". Акторка пройшла всі етапи проекту і добралася до прямих ефірів. Артистка бореться за перемогу в проекті в команді Дана Балана.
  • На "сліпих прослуховуваннях" Даша виконала ту ж композицію, яку виконувала у фільмі. За сюжетом "Папіка", героїня Петрожицької пішла на талант-шоу "Співай", подібного проекту "Голос країни".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: