Лайм

Зірку серіалу "Моя прекрасна няня" обурила байдужість до коронавірусу в Росії

Актор висловився про популярні в Росії передачі

Російський актор Сергій Жигунов, зірка серіалу "Моя прекрасна няня" і колишній коханий актриси Анастасії Заворотнюк, висловився про байдужість колег з телебачення до масових захворювань на коронавірус.

За словами Жигунова, у дні карантину він продовжує отримувати дзвінки від представників популярних телевізійних шоу, які не припинили зйомки: "Спочатку лунає дзвінок з передачі Корчевніковим, вчора був дзвінок з програми Малахова <...> у відповідь на питання "А як же самоізоляція?" пробурмотіли щось невиразне, від чого залишився осад", - написав він у Інстаграм.

Як зазначив далі актор, період карантину - не найкращий час для "полоскання брудної білизни" в компанії людей, які й самі можуть не підозрювати, що хворі.

"Я розумію, що ваш жанр не має на меті використання сучасних технологій і серйозних розумових витрат, однак, справді, спробуйте все ж освоїти інтернет", - додав Жигунов.

Сергій Жигунов та Анастасія ЗаворотнюкФото: facebook.com

  • Раніше рідні акторки Анастасія Заворотнюк відзначили її 49-річчя. У цей день дочка артистки Анна публічно привітала зоряну маму , яка лікується від невідомої недуги і ніяк не коментує чутки в пресі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях