Лайм

Настя Каменських розповіла, як харчується, щоб не погладшати на карантині

Співачка дотримується дрібного харчування і їсть 5 разів на день

На карантині Настя Каменських активно веде лайфстайл-блог, в якому розповідає про своє життя і звички. Днями співачка, чия фігура викликає захоплення у тисяч фанатів, поділилася своїм раціоном харчування.

Фото: instagram.com/nkblog/

"Я їм дрібно - 5 разів на день в один і той же час. Так виробляється харчова звичка і це впливає на швидкість обміну речовин. Порції у мене завжди нормального розміру. Я ніколи не морю себе голодом, але харчуюся правильно і збалансовано!" - написала Каменських.

Зірка снідає два рази. Перший сніданок - це завжди або зварена на воді вівсянка без солі цукру з яблуком і горіхами, або натуральний несолодкий йогурт з подрібненим яблуком або зеленою грушею. Другий сніданок - омлет з руколою і слабосоленим лососем або з авокадо. До руколи співачка часто додає листя салату і базилік. "Омлет я роблю тільки зі збитих яєць. Без молока або вершків. Так набагато корисніше!" - пише вона.

Обід Настя ділить на три складові: білок + гарнір (складні вуглеводи) + овочі (складні вуглеводи і клітковина). Білок в даному випадку - відварна куряча грудка, яловичий стейк на грилі, парова куряча котлета, риба (сібас, дорадо) на грилі або морепродукти. Гарніри співачка варить на воді, без додавання солі і масла. Зазвичай це гречана каша або дикий рис (його калорійність майже в три рази менше звичайного білого рису, а корисних речовин більше). 2-3 рази на тиждень на обід Каменських готує легкі овочеві супчики з куркою. У них вона радить додавати поменше картоплі. "За час зберігання картопля накопичуйте більше простих цукрів і втрачає більшість своїх корисних речовин. Інша справа з молодою картоплею, але зараз поки не сезон, - пише вона. - Зелень в суп краще додавайте безпосередньо перед подачею на стіл, щоб зберегти всі її корисні властивості".

Вечері у Насті теж дві. Перша з них - о 16:00, друга - о 19:00.

"Перша вечеря, як і обід, складається з білка, гарніру і овочів. Другий раз це завжди 150 г сиру жирністю 5% + чашка чорного чаю, - розповіла НК. - До речі, з приводу рідини - протягом дня я дозволяю собі одну чашку чаю і одну чашку кави з рослинним (мигдальним або кокосовим) молоком. В інший час п'ю чисту воду, 2-3 л за день. За 20 хвилин перед кожним прийомом їжі випиваю склянку води. Саму їжу не запиваю, щоб не збільшувати загальний обсяг їжі в шлунку і не розбавляти шлунковий сік. І так як у мене 5-разове повноцінне харчування і я чудово вкладаюся в добову норму калорій, білків, жирів і вуглеводів, перекусів в моєму раціоні немає".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.