Лайм

Дружина Дмитра Комарова поділилася оригінальним способом декорування яєць на Великдень

Просто, красиво і без шкоди!

Переможниця конкурсу краси "Міс Україна 2016" Олександра Кучеренко, дружина телеведучого Дмитра Комарова, поділилася простим способом декорування великодніх яєць з використанням серветок.

Дівчина записала відео з інструкцією і виклала його в Instagram. "Почала готуватися до Великодня! З дитинства обожнюю всю цю передсвяткову метушню! Коли на весь будинок пахне маминою пасочкою з цукатами, і вже просто не терпиться відламати верхівку і з'їсти всю солодку глазур. В цьому році, сама ставши господинею на кухні, спробую вперше спекти паску! Сподіваюся, вийде. А ось у чому я точно відчуваю себе кваліфікованим фахівцем, так це в розфарбовуванні яєць", - поділилася Олександра.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Oleksandra Kucherenko (@aakucherenko)

Цього року молода господиня вирішила спробувати новий спосіб декорування яєць, використовуючи прості паперові серветки. "Виявилося так просто - і так красиво! І нешкідливо", - зазначила Кучеренко.

  • Раніше своїм фірмовим рецептом паски поділилася Оля Полякова. Зірка стверджує, що в майстерності приготування пасхального хліба їй немає рівних.
  • Читайте також на theLime сімейний рецепт паски від Марини Порошенко. Дружина п'ятого президента України строго дотримується всіх традиції: випікає пасхальний хліб в Чистий четвер, а перед приготуванням читає молитву.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях