Лайм

Принц Гаррі і Меган Маркл відмовилися спілкуватися з таблоїдами через брехню і агресію

Пара не хоче, щоб жовта преса використовувала їхні імена для наживи

Принц Гаррі і Меган Маркл припинили будь-яку співпрацю з британською таблоїдною пресою, розіславши відповідний лист редакторам топових видань The Sun, Mirror, Daily Mail і Express. Пара заявила, що не хоче бути "валютою для клікбейта".

У листі представник пари зазначив, що впливові ЗМІ друкують спотворені, помилкові або агресивні статті, не замислюючись про наслідки: "Герцог і герцогиня Сассекські спостерігали, як життя людей, яких вони знають, - а також абсолютно незнайомих людей - повністю руйнували без вагомої причини, за винятком того факту, що непристойні плітки підвищують доходи від реклами".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Піар-команда пари більше не буде відповідати на інформаційні запити таблоїдів, але не забороняють ЗМІ висвітлювати їхнє життя: "Засоби масової інформації мають повне право повідомляти про герцога і герцогиню Сассексскіх і висловлювати думку, гарна вона чи погана. Але це не може бути засновано на брехні".

Пара розіслала повідомлення напередодні судового слухання у справі Меган Маркл проти Associated Newspapers - видавця газети The Mail on Sunday, що опублікувала особистого листа Меган батькові Тому після весілля з Гаррі. У той же час в мережу потрапили судові документи, що розкрили деталі подальшої переписки Гаррі з Марклом. За інформаціюєю TMZ, Гаррі намагався зв'язатися з тестем після публікації скандального листа, але спроби налагодити стосунки не увінчалися успіхом.

"Том, це знову Гаррі! Нам дійсно потрібно поговорити з вами. Вам не потрібно вибачатися, ми розуміємо обставини, але "публічні дії" ільки погіршать ситуацію. Якщо ви любите Мег і хочете зробити все правильно, будь ласка, зателефонуйте мені, оскільки можливі два інших варіанти, які не вимагають від вас спілкування із засобами масової інформації. Будь ласка, зателефонуйте мені, щоб я міг пояснити. Ми з Мег не сердимося на вас, нам просто потрібно поговорити з вами", - йдеться в одному повідомленні.

"Будь-яка розмова з пресою виллється в неприємні наслідки, повірте мені, Том. Тільки ми можемо допомогти вам, як і намагалися з першого дня", - написав Гаррі вдруге.

Повідомляється, що пара не отримала від Томаса Маркла зрозумілої відповіді, і тепер Меган звинувачує ЗМІ в порушенні авторських прав, законів про конфіденційність і захист даних.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.